Homo Qualitas Consultoria

Home » VDA 6.3

VDA 6.3


Nova convocatòria en obert del curs d'Auditors Interns en VDA 6.3 (2a Edició)

Nova convocatòria del curs, en obert els dies: 14, 15, 16 i 17 de novembre de 2016 a Barcelona ciutat.

 

El curs té una durada de 32 hores per la qualificació d'auditors interns segons la norma d'auditoria del procés VDA 6 part 3 (2a Edició - juny 2010)

 

La recent actualització de la norma requereix que els auditors interns del procés de la cadena logística de subministrament, que treballin per als fabricants d'automoció alemanys (VW, Audi, Seat, Skoda, Mercedes Benz, BMW, Daymler), han de requalificar-se segons aquesta nova edició.Homo Qualitas oferelx el curs VDA 6.3 (2a Edició) de 32 hores de formació pràctica amb exercicis (escenaris d'auditoria).

En aquest curs també es tracten els requisits del FORMEL-Q (exigit addicionalment per els proveïdors del consorci Volkswagen). 

 

El preu del curs és de 950€ + IVA (21%) per alumne*

*El preu del curs inclou el material, l'esmorzar i el dinar dels quatre dies.

Els col·lectius de 3 o més persones, se'ls hi aplicarà un 10% de descompte.

Aquest curs compleix amb els requisits per a ser bonificat a través de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo.

La realització del curs es confirmarà als alumnes inscrits en un termini mínim de 15 dies abans de l'inici del mateix. Les places són limitades.

 

Si voleu rebre més informació al respecte, podeu fer-ho a través de la nostra pàgina de contacte.

CURS D'AUDITOR INTERN EN VDA 6.3 (2A EDICIÓ - JUNY 2010) 'IN COMPANY'

Oferim curs de 32 hores per la qualificació d'auditors interns segons la norma d'auditoria del procés VDA 6 part 3 (2a Edició - juny 2010)

La recent actualització de la norma requereix que els auditors interns del procés de la cadena logística de subministrament, que treballin per als fabricants d'automoció alemanys (VW, Audi, Seat, Skoda, Mercedes Benz, BMW, Daymler), han de requalificar-se segons aquesta nova edició.

Homo Qualitas oferelx el curs VDA 6.3 (2a Edició) de 32 hores de formació pràctica amb exercicis (escenaris d'auditoria), i amb la possibilitat de fer una auditoria in situ a l'empresa que contracta el curs.

Si esteu interessats en contractar el curs, si us plau, contacteu amb el nostre equip comercial a través de la nostra pàgina de contacte.

Programa del curs VDA 6.3

Tot seguit podeu consultar i descarregar el programa genèric del curs VDA 6.3 (2a Edició).

 

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per aclarir qualsevol dubte que tingueu al respecte.